Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/nkronborg.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 255

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 31 in /var/www/nkronborg.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/router/package.module.router.php on line 465

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 30 in /var/www/nkronborg.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/router/package.module.router.php on line 465

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/nkronborg.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 255
NOSTALGISK CHAUFFØRSAMMENKOMST 25 maj 2013
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/nkronborg.dk/public_html/wp-includes/post-template.php on line 259

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/nkronborg.dk/public_html/wp-includes/post-template.php on line 259

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/nkronborg.dk/public_html/wp-includes/post-template.php on line 259

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/nkronborg.dk/public_html/wp-includes/post-template.php on line 259

NOSTALGISK CHAUFFØRSAMMENKOMST 25 maj 2013

§ januar 4th, 2012 § Filed under Ikke kategoriseret § No Comments


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/nkronborg.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 255

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/nkronborg.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 255

Lørdag den 25. maj 2013 forsøger vi at gentage succeen med at afholde Nostalgisk Chaufførtræf, denne gang hos Bent Pedersen A/S Esbjerg (Mercedes i Storegade)

Bent Pedersen A/S er i denne tid ved at færdiggøre en større ombygning af deres værksted og udstilling og de holder derfor et åbent hus Lørdag den 25. Maj 2013.

I den forbindelse har vi fået lov at arrangere en mindre udstilling med veteranlastbiler, Modellastbiler og muligvis veteranpersonbiler, bl.a. kommer Spedition Anhalt fra Husum i Tyskland med 4 hele træk fra deres ret store samling af veteranbiler, heraf kan der nævnes en Mercedes, en Henschel, en Scania 140 og endelig en Büssing LU 11`er som de nettop har færdiggjort.

Men der er plads til flere, så har du lyst til at fremvise din veteran ja så er muligheden her nu.

 

Der er mulighed for at tage hele familien med ud for at se de nye lokaler samt at få muligheden for at tage familien med tilbage til de gode gamle dage og vise børnene hvilke betingelser du arbejdede under tilbage i de gode gamle dage.

Der er desuden mulighed for at besøge Mercedes`egen store showtrailer samt der vil være mulighed for køb af Øl, sodavand og pølser.

Kaffebordet foregår i den nye værkstedshal for lastbiler kl. 15:00 til 17:00 pris 50,- der rådes til at komme i god tid så man kan nå at se det hele :)

Dørene åbner kl. 11:00 for offentligheden, så bare mød og der bliver nok at se på…..

Tilmelding til kaffebord og måske en tilmelding af din veteranbil kan ske på: tilmelding@nkronborg.dk senest den 19. maj.

 

 

Se hvem du kan møde herunder:

DELTAGERLISTE

 

 

 

 

Mvh Niels Kronborg

Webmaster og arrangør.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.