Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/nkronborg.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 255

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 31 in /var/www/nkronborg.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/router/package.module.router.php on line 465

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 30 in /var/www/nkronborg.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/router/package.module.router.php on line 465

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/nkronborg.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 255
Info om kopiering af billeder
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/nkronborg.dk/public_html/wp-includes/post-template.php on line 259

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/nkronborg.dk/public_html/wp-includes/post-template.php on line 259

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/nkronborg.dk/public_html/wp-includes/post-template.php on line 259

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/nkronborg.dk/public_html/wp-includes/post-template.php on line 259

Info om kopiering af billeder

§ januar 10th, 2011 § Filed under Ikke kategoriseret § No Comments

Jeg har igennem længere tid nu været vidne til at mine billeder uhæmmet bliver kopieret og udgivet på andre tilsvarende hjemmesider hvorfor der nu er navn på billederne, hvilket jeg er lidt ked af da jeg mener det ødelægger lidt af nostalgien.

De fleste af billederne på nkronborg.dk er billeder jeg har lånt og scannet af dem der selv har taget billederne, men har osse en del der er tilsendt, så derfor kan det ikke helt undgåes at der er billeder der findes på flere hjemmesider på én gang.

Jeg vil blot til info informere om at det er ulovligt at kopiere fra andre sider og at jeg har Copyright på alle mine billeder, dette har jeg fordi der er et enormt arbejde med at holde en sådan side kørende, og der ligger mange timers arbejde bag at fremskaffe disse billeder.

Er der billeder som du har en bestemt tilknytning til, eller er der et billede med en bil fra dit område som du kunne tænke dig, så skriv og jeg vil sende dig billedet.

Modsat skulle du finde et billede på NKRONBORG.DK som du mener tilhører dig eller din hjemmeside, så kontakt mig da venligst på webmaster@nkronborg.dk og jeg vil fjerne billedet, i de tilfælde hvor vi har fået billedet fra samme person har vi begge ret til billedet og det vil derfor ikke blive fjernet.

Mvh Niels Kronborg

Webmaster på NKRONBORG.DK

Comments are closed.