Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/nkronborg.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 255

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 31 in /var/www/nkronborg.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/router/package.module.router.php on line 465

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 30 in /var/www/nkronborg.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/router/package.module.router.php on line 465
Category: Ikke kategoriseret

You are currently browsing the Ikke kategoriseret category

Billeder fra Nostalgisk Chaufførsammenkomst 2012

§ maj 14th, 2012 § Filed under Ikke kategoriseret § No Comments

 

 

img_5534aimg_5535a_0img_5537a_0img_5538a_0img_5539a_0img_5540a_0img_5541a_0img_5542a_0img_5543a_0img_5544a_0img_5545a_0img_5547a_1img_5548a_1img_5549a_1img_5565aimg_5563aimg_5562aimg_5561aimg_5560a

FLERE BILLEDER ER PÅ VEJ 😉

Deltagerliste til kaffebord ved NOSTALGISK CHAUFFØRSAMMENKOMST 2013

§ februar 18th, 2012 § Filed under Ikke kategoriseret § No Comments

 1. Gerner Olesen
 2. Klaus Højberg
 3. Rolan Nielsen
 4. Robert Nielsen
 5. Poul Nielsen
 6. Rene Thomsen
 7. Poul Hansen
 8. John Madsen
 9. Erling Buus Jensen
 10. Bent Skriver
 11. Arne Feldskov
 12. Jørgen Thiim
 13. Ole B. Svendsen
 14. Jesper Svendsen
 15. Knud Bjarne Kristiansen
 16. Knud Søndergaard
 17. Asger Lund
 18. Over Pedersen
 19. Åge Kronborg
 20. Lars Kronborg
 21. Søren Kronborg
 22. Per Sundahl
 23. Asbjørn Sæbø Bach
 24. Arne Christensen (Tango Arne)
 25. Erik Mortensen
 26. Allan Jensen
 27. Henrik Andersen
 28. Brian “Fluffy” Olsen
 29. Ole Olesen
 30. Bjarne “Manse” Pedersen
 31. Jürgen Martin Zühlke
 32. Klaus Rosendahl
 33. Torben Hansen “Hansen Danmark”
 34. Bjarne Mortensen
 35. Ib Westergaard Jensen  “Grill Ib”
 36. Carsten “Louie” Andersen
 37. Jørgen “Bror” Nielsen
 38. Henning “Luna” Gregersen
 39. Jan Schwandt
 40. Poul Pedersen
 41. Ole Hansen
 42. Peter Hansen
 43. Henrik Skov Christensen
 44. Søren Linge Pedersen
 45. Flemming Rasmussen
 46. Roland Horsbøl
 47. Erik Rasmussen
 48. Ole Skriver
 49. Kjeld Petersen
 50. Jørgen “Humle” Madsen
 51. Frode Jensen
 52. Karen Jakobsen
 53. Bent Aagaard Hansen
 54. John Pedersen
 55. Verner Pedersen
 56. Leif Sørensen
 57. John Frandsen
 58. Dan Olesen
 59. Erik Bergen.
 60. Horst Anhalt + 5
 61. 6 fra Sjælland
 62. Jens Jørgen Toft
 63. Tage Bjørn Lysdahl
 64. Per Bjørn Lysdahl
 65. Johannes Kaas
 66. Birgitte Rysgaard
 67. Torben Nielsen

 

NOSTALGISK CHAUFFØRSAMMENKOMST 25 maj 2013

§ januar 4th, 2012 § Filed under Ikke kategoriseret § No Comments


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/nkronborg.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 255

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/nkronborg.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 255

Lørdag den 25. maj 2013 forsøger vi at gentage succeen med at afholde Nostalgisk Chaufførtræf, denne gang hos Bent Pedersen A/S Esbjerg (Mercedes i Storegade)

Bent Pedersen A/S er i denne tid ved at færdiggøre en større ombygning af deres værksted og udstilling og de holder derfor et åbent hus Lørdag den 25. Maj 2013.

I den forbindelse har vi fået lov at arrangere en mindre udstilling med veteranlastbiler, Modellastbiler og muligvis veteranpersonbiler, bl.a. kommer Spedition Anhalt fra Husum i Tyskland med 4 hele træk fra deres ret store samling af veteranbiler, heraf kan der nævnes en Mercedes, en Henschel, en Scania 140 og endelig en Büssing LU 11`er som de nettop har færdiggjort.

Men der er plads til flere, så har du lyst til at fremvise din veteran ja så er muligheden her nu.

 

Der er mulighed for at tage hele familien med ud for at se de nye lokaler samt at få muligheden for at tage familien med tilbage til de gode gamle dage og vise børnene hvilke betingelser du arbejdede under tilbage i de gode gamle dage.

Der er desuden mulighed for at besøge Mercedes`egen store showtrailer samt der vil være mulighed for køb af Øl, sodavand og pølser.

Kaffebordet foregår i den nye værkstedshal for lastbiler kl. 15:00 til 17:00 pris 50,- der rådes til at komme i god tid så man kan nå at se det hele :)

Dørene åbner kl. 11:00 for offentligheden, så bare mød og der bliver nok at se på…..

Tilmelding til kaffebord og måske en tilmelding af din veteranbil kan ske på: tilmelding@nkronborg.dk senest den 19. maj.

 

 

Se hvem du kan møde herunder:

DELTAGERLISTE

 

 

 

 

Mvh Niels Kronborg

Webmaster og arrangør.

 

Chaufførklub for eksportchauffører

§ april 7th, 2011 § Filed under Ikke kategoriseret § No Comments

Efter chauffør sammenkomsten Mandag den 4. april 2011 blev det besluttet at vi skulle oprette en chaufførklub for eksportchauffører, hertil mangler vi svar på nogle spørgsmål som i gerne må komme med forslag til, herunder følger lidt om hvad vi ønsker forslag om:

 • Adgangskrav til klubben:
  • Skal der være et alderskrav?
  • Skal man have kørt eksport?
  • skal man være pensionist eller bare have kørt grænseoverskridene kørsel på et tidspunkt?

 

 • Krav til klubben:
  • Hvad forventer i af klubben, kun som et mødested eller rejser, ture ud i det blå eller truckerstævner etc?
  • Skal der være klublokaler i Esbjerg?
  • Pris for medlemsskab?

Dette er blot nogle af de spørgsmål der rejser sig vedrørende en kommende klub, derfor opfordres i til at komme med alle de forslag i måtte ligge inde med.

Mvh Åge og Niels Kronborg

Info om kopiering af billeder

§ januar 10th, 2011 § Filed under Ikke kategoriseret § No Comments

Jeg har igennem længere tid nu været vidne til at mine billeder uhæmmet bliver kopieret og udgivet på andre tilsvarende hjemmesider hvorfor der nu er navn på billederne, hvilket jeg er lidt ked af da jeg mener det ødelægger lidt af nostalgien.

De fleste af billederne på nkronborg.dk er billeder jeg har lånt og scannet af dem der selv har taget billederne, men har osse en del der er tilsendt, så derfor kan det ikke helt undgåes at der er billeder der findes på flere hjemmesider på én gang.

Jeg vil blot til info informere om at det er ulovligt at kopiere fra andre sider og at jeg har Copyright på alle mine billeder, dette har jeg fordi der er et enormt arbejde med at holde en sådan side kørende, og der ligger mange timers arbejde bag at fremskaffe disse billeder.

Er der billeder som du har en bestemt tilknytning til, eller er der et billede med en bil fra dit område som du kunne tænke dig, så skriv og jeg vil sende dig billedet.

Modsat skulle du finde et billede på NKRONBORG.DK som du mener tilhører dig eller din hjemmeside, så kontakt mig da venligst på webmaster@nkronborg.dk og jeg vil fjerne billedet, i de tilfælde hvor vi har fået billedet fra samme person har vi begge ret til billedet og det vil derfor ikke blive fjernet.

Mvh Niels Kronborg

Webmaster på NKRONBORG.DK

Resultat af: Nostalgisk Chauffør Sammenkomst i Esbjerg

§ december 31st, 2010 § Filed under Ikke kategoriseret Kommentarer lukket til Resultat af: Nostalgisk Chauffør Sammenkomst i Esbjerg

CHAUFFØRSAMMENKOMST 2012 KLIK HER

 f-88_mg_4703-lille

På Billedet fra Venstre: Søren Sørensen, Åge Kronborg, Henning Rosendahl og Bent Skriver

 

INDSLAG I RADIO SYD DEN 5. APRIL 2011 KLIK HER

 

:) Lørdag den 9. april sender TV Glad en udseendelse fra mødet :)

 

Mandag den 4. April 2011 blev der afholdt en nostalgisk sammenkomst på Jerne Kro i Esbjerg.

45 mødte frem samt Søren Sørensen fra Læborg Autohandel kom forbi med hans utrolig flotte Volvo FB88 som mange kiggede på med mere eller mindre tårer i øjnene, da den åbenbart kunne frembringe både gode og dårlige minder fra en svunden tid, og snakken gik meget om hvem der havde kørt hvorhen i lige netop denne model fra 1968. 

  Der blev drukket kaffe, spist kage og hygget i lange baner mens folk lystigt sludrede om gamle dage og minderne blev ført rundt i hele Europa fra det nordlige Finland og helt ned til Bagdad og Teheran i syd.

Der blev ydermere ytret ønske om en oprettelse af en Ekportchauffør klub hvor folk kunne komme og hygge med hinanden, samt ønsket om en aften senere hvor folk havde mulighed for at medbringe de ægtefolk der mener at kunne holde den gamle “Truckersnak” Ud!

WWW.NKRONBORG.DK  følger op på ønskerne og prøver at gentage succen igen til næste år.

Tak til alle deltagene og på snarligt gensyn :)

Mvh Niels Kronborg